حباب ربع سکه رکورد زد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستور رئیس بانک مرکزی برای بررسی انتشار اطلاعات مالی مصاف ۵۵ کشور مقصد زعفران ایرانی برقراری پرواز‌های مشهد - ایلام بعد از یکسال امروز، امکان ثبت قرارداد‌های مسکونی در سامانه خودنویس مقدور نیست (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) متقاضیان برای خرید لاستیک خودرو «کد پیش‌ثبت‌نام» را اخذ کنند (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) متقاضیان سهام عدالت مراجعه حضوری نکنند!  نمایشگاه گل‌وگیاه مشهد از دوشنبه (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) آغاز به کار می‌کند رقم نجومی اجاره بها در احمدآباد مشهد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) چه کسانی می‌توانند دو بار وام ازدواج بگیرند؟ + جزئیات قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (شنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیا بازار طلای مشهد امروز باز است؟ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) روش دریافت سود سهام عدالت متوفیان | همه را یک‌جا دریافت کنید آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان | سقوط بیت‌کوین و اتریوم (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) جدیدترین وضعیت بازار خودرو؛ سورن، دنا پلاس، شاهین، جک و هایما چقدر قیمت خورد؟ + جدول قیمت‌ها (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۶ میلیون واحد تقاضای مسکن از سال‌های گذشته باقی مانده است آغاز فروش قسطی لاستیک دلار آرام شد، قیمت دام زنده کاهشی! رقم هر ساعت اضافه‌کاری و دستمزد کاره پاره وقت کارگران در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟ کاهش بی‌سابقه معاملات مسکن طلافروشان به خواسته خود رسیدند | دولت عقب نشست! نقره داغ بانک هایی که وام مسکن ندادند پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) | جای بیشتری برای نزول وجود ندارد فرمول تبدیل رهن به اجاره‌خانه ۱۴۰۳ اعلام شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا (شنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) | بازار طلا با افت پلکانی به کف حمایت برگشت آغاز فروش فوق‌العاده محصول پرطرفدار کرمان موتور از فردا (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) | متقاضیان چهار روز مهلت دارند
سرخط خبرها

آرژانتین صادرات خوراک دام را متوقف کرد| منتظر بحران غذا جهانی باشیم؟

  • کد خبر: ۱۰۲۵۲۱
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۰
آرژانتین صادرات خوراک دام را متوقف کرد| منتظر بحران غذا جهانی باشیم؟
جنگ اخیر روسیه و اوکراین قیمت مواد غذایی در جهان را افزایش داد. اخیرا چین هم در اتفاقی عجیب از هند برای خوراک دام کشور خود برنج هندی خریده است. شنیده‌ها نیز از توقف صادرات سویا و فرآورده‌های آن در آرژانتین حکایت دارد. گویا جهان هر روز به بحران غذا یک قدم نزدیک‌تر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، جنگ اخیر روسیه و اوکراین امنیت غذایی جهان را به تهدید انداخت. گذشته از نقش دو کشور در تامین گندم، ذرت و دانه‌های روغنی، حالا کشورهای دیگر هم درصدد حفظ نهاده‌های خود هستند. بنا به اعلام رئیس مجمع فعالان اقتصادی ایران آرژانتین نیز صادرات سویا و فرآورده‌های آن را متوقف کرده است تا جهان یک قدم دیگر به بحران غذا نزدیک شود.

 جنگ اخیر روسیه و اوکراین قیمت مواد غذایی در جهان را افزایش داد. اخیرا چین هم در اتفاقی عجیب از هند برای خوراک دام کشور خود برنج هندی خریده است. شنیده‌ها نیز از توقف صادرات سویا و فرآورده‌های آن در آرژانتین حکایت دارد. گویا جهان هر روز به بحران غذا یک قدم نزدیک‌تر می‌شود.

رئیس مجمع فعالان اقتصادی ایران با تائید این خبر گفت: به دلیل بحران ایجادشده در تامین نهاده‌ها، دولت آرژانتین سیزدهم مارس صادرات سویا و فرآورده‌های آن را ممنوع اعلام کرد. این در حالی است که این کشور ۴۱ درصد نیاز جهانی کنجاله سویا و ۴۸ درصد نیاز بازار جهانی روغن سویا را تامین می‌کند.

محمدرضا حسینا توضیح داد: اخیرا وزیر کشاورزی روسیه هم اعلام کرد احتمال دارد که این کشور صادرات گندم، جو، ذرت و چاودار را ممنوع کند.

کمبود روغن جدی است؟

اما تهدید مواد غذایی صرفا محدود به کمبود ذرت، گندم و سویا نمی‌شود. صنعت روغن نیز با تهدیدی جدی مواجه است.

در همین زمینه یک عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان روغن نباتی گفت: جنگ روسیه و اوکراین در بلندمدت در صنعت روغن ایران تاثیرگذار است. زیرا بخش عمده‌ای از دانه‌های روغنی ایران از این کشور تامین می‌شد. اکنون آرژانتین صادرات سویا را ممنوع کرد، احتمالا در روزهای آینده کشورهای دیگر هم در این مسیر قرار گیرند.

علی فاضلی توضیح داد: اکنون ذخایر روغن خام ایران برای سه ماه گذشته است که این روغن در انبارها بود. چنانچه ثبت سفارش جدیدی در روغن خام صورت نگیرد، احتمال دارد بعد از ماه رمضان بازار با کمبود روغن رو به رو شود.

توقف صادرات خوراک دام از سوی روسیه

رئیس شورای تامین دام کشور نیز به تجارت‌نیوز گفت: بعضی از کشورها به دلیل دفاع از اوکراین، روسیه را تحریم کردند. این کشور نیز در اقدام متقابل صادرات خوراک دام و طیور را برای این کشورها ممنوع کرد. حالا نیز نوبت به آرژانتین رسید که صادرات سویا را متوقف کند.

او توضیح داد: با ممنوعیت صادرات خوراک دام و طیور از جانب روسیه احتمال دارد این خوراک نیز در بازارهای جهانی گران شود. در نهایت باید منتظر تخلیه هزینه‌ها در قیمت محصول نهایی، یعنی گوشت باشیم.

پیش‌تر محمدرضا مرتضوی، رئیس کانون غذایی ایران تاکید کرد: دولت باید به دنبال واردات گندم و دیگر غلات باشد. اگر چاره‌اندیشی نشود، احتمالا تا سه ماه آینده بحران غذا به ایران هم برسد.

منبع: تجارت نیوز 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->